Brochure Winter 2014 is beschikbaar

02 / 06 / 2014 | Zeetours

De nieuwe brochure van Zeetours Cruises voor het winterseizoen is te bestellen. De brochure bevat een breed aanbod aan prachtige cruises. Traditioneel is er veel ruimte voor de Caribbean, maar ook Azië is goed vertegenwoordigd. In de brochure treft u vele bijzondere routes met de meest uiteenlopende cruiseschepen. Ook de bijzondere cruises van Hurtigruten treft u nu aan in onze brochure.

Dé trend die wij zien, is de vraag naar maatwerk. Onze klanten willen niet alléén een vlucht en een cruise, maar meer tijd in de stad van vertrek, langer blijven in de haven van ontscheping én inspirerende excursies. Daarom treft u ook een groot deel van onze ‘Compleet en Bijzonder‘ cruises in de brochure aan. Onze eigen ‘Zeetours Exclusieve Excursies‘ hebben wij online voor u gepresenteerd.

Wilt u het zelf toch graag anders? Geen probleem bij Zeetours Cruises. Met 30 ervaren cruise specialisten hebben wij alles in huis om uw reis precies zo te maken zoals u dat wilt!

Het volledige aanbod uit de brochure (en meer), inclusief beschikbaarheid en actuele prijzen, treft u op onze website.  Wilt u graag de brochrue ontvangen, dan kunt u deze hier bestellen.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten