Vijf schepen Princess Cruises naar Europa in zomer 2019

21 / 12 / 2017 | Zeetours blog-europa-zomer-2019

Princess Cruises heeft haar reisbestemmingen onthuld voor de zomer van 2019. Maar liefst vijf schepen zullen in die periode in Europa te vinden zijn, waaronder de Sapphire Princess en Crown Princess.

Volgens Jan Swartz, groepsvoorzitter van Princess Cruises en Carnival Australia is Europa een bestemming waar haar passagiers ieder jaar naar terug willen gaan. De routes voor 2019 bieden veel gewilde Europese bestemmingen en ervaringen welke onze passagiers zal inspireren. Inspiratie door de lokale cultuur, het heerlijke eten, de prachtige landschappen en de charme van elke iconische bestemming.

De schepen zullen naar 130 Europese bestemmingen varen, van de zuidelijke hoeken van de Middellandse Zee tot het meest noordelijke puntje van Noord-Europa. Passagiers kunnen kiezen uit 85 unieke routes langs 211 havens. Al met al zullen de vijf schepen van Princess Cruises 37 landen bezoeken, waaronder 30 havens met langere tijd aan wal en vijf havens met overnachtingen.

Ook vaart Princess Cruises naar Nederland, waaronder de havens Rotterdam en Amsterdam. De schepen Pacific Princess en Regal Princess zullen naar Rotterdam varen met diverse cruises naar Noord-Europa, Scandinavië en Rusl  Northern Europe Passage, Scandinavia & Russia Grand Adventure en Norway & Atlantic Passage. De Pacific Princess zal Amsterdam aandoen met de cruise langs Noord-Europese hoofdsteden.

Daarnaast zullen er nieuwe routes en cruisetours te boeken zijn, waaronder de 11-daagse Grand Mediterranean en Grand Western Mediterranean met de Emerald Princess. Deze beide cruises zijn te combineren tot een 22-daagse Grand Mediterranean Collection Voyage.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten