Vernieuwende ceremonie MSC Cruises en Ocean Cay MSC Marine Reserve

20 / 01 / 2017 | Zeetours Vernieuwende ceremonie MSC Cruises en Ocean Cau MSC Marine Reserve

MSC Cruises deze week een vernieuwende ceremonie gehouden op Ocean Cay MSC Marine Reserve, gelegen ten zuiden van Bimini van de Bahama’s. Dit eiland wordt teruggebracht naar een natuurlijk paradijs exclusief voor gasten van MSC Cruises met ingang van november 2018. Er zal een speciale ligplaats gebouwd worden zodat de cruiseschepen van MSC direct kunnen aanmeren aan Ocean Cay MSC Reserve.

Perry Gladstone Christie, de huidige minister van de Bahama’s, en Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, waren samen met andere Bahamaanse ministers en regeringsfunctionarissen aanwezig op de officiële vernieuwende ceremonie. Deze mijlpaal markeert de werkzaamheden waarin dit eiland met bestaande industriële infrastructuur terug zal veranderen naar haar oorspronkelijke ongerepte staat.

Ocean Cay ligt ongeveer 105 km ten oosten van Miami (Florida). Het eiland heeft een 3.500 meter lange prachtige kustlijn en kristalheldere water met unieke zeedieren. Ocaean Cay heeft een aantal van het mooiste aragoniet zandstranden ter wereld. Zodra de werkzaamheden voltooid zijn, zullen de omliggende wateren weer een thuis zijn voor mooie koralen met een rijk waterleven. In het uitgebreide plan voor de landschapsarchitectuur zullen meer dan 80 inheemse Caribische bomen, grassen, bloemen en struiken opgenomen worden om het eiland te laten terug te keren naar de weelderige natuurlijke habitat. Het zal echt een exclusieve bestemming geworden voor gasten van MSC Cruises met het beste dat het Caribische gebied te bieden heeft.”

Een van de nieuwste schepen van MSC Cruises, de MSC Seaside, zal vanaf november 2018 een stop maken bij Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten