Nominatie Zoover Awards 2014

27 / 02 / 2014 | Zeetours zeetours-nieuws-Zoover-awards-2014

Zeetours Cruises is genomineerd voor de Zoover Awards 2014 in de categorie ‘Cruises’. In 2013 wonnen wij deze prijs voor zowel ‘Beste Cruise-aanbieder’ als ‘Populairste Cruise-aanbieder’. Onze 30 cruise-specialisten hebben het hele jaar vol trots deze titel mogen dragen en willen dit ook in 2014 graag doen. Helpt u ons met uw stem?

U kunt op de website van Zoover tot uiterlijk 8 april 2014 uw stem uitbrengen en kans maken op mooie prijzen.

De Awards
De Zoover Awards worden voor de zesde keer uitgereikt. Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. In een online stemronde bepaalt de consument welke reisorganisatie in aanmerking komt voor een Zoover Award. Via deze site kan gestemd worden in 27 categorieën. Binnen elke categorie worden twee Awards vergeven, de populairste binnen een categorie en de beste binnen een categorie.

Stem en maak kans op mooie prijzen
Van 26 februari tot en met zondag 8 april kunt u weer stemmen op Zeetours Cruises. Stem nu en maak kans op mooie prijzen! Met uw deelname maakt u kans op een Zoover reischeque ter waarde van €1500,- en fashioncheques van Bulls & Birds. Wij danken u bij voorbaat voor uw stem.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten