Disney Magic bezoekt Nederland ook in 2019!

08 / 03 / 2018 | Zeetours Blog-Disney-Magic-naar-Amsterdam-2019

De Disney Magic bezoekt onze hoofdstad Amsterdam ook in de zomer van 2019. De Disney Magic is het enige schip van Disney Cruise Line dat vanaf eind mei  diverse routes in Europa zal gaan varen.

Vanuit het Engelse Dover worden Groot-Brittannië en Noorwegen aangedaan en vanuit Kopenhagen zijn er twee cruises richting de Baltische Staten. De Disney Magic zal ook Middellandse Zee cruises maken, tweemaal vanuit Civitavecchia en vijfmaal vanuit Barcelona. Duik hier in de verrijkende cultuur en geschiedenis van deze legendarische bestemmingen.

Voor de eerste keer zal de Disney Magic het Zweedse Gothenburg en Stockholm aandoen. Ook zal het schip aanmeren in het Deense Fredericia en Belfast in Noord-Ierland.  Deze nieuwe havens in de routes vormen de perfecte balans tussen serene zeegezichten en het bruisende stadsleven. De Franse steden Toulon en Brest en het Spaanse Cartagena worden ook aangedaan.

De cruise waarbij Amsterdam wordt bezocht, vertrekt op 18 augustus 2019 vanuit Dover. Na Amsterdam, waar het schip op 19 augustus aanmeert, vaart het schip verder naar Kopenhagen, Gothenburg en Stavanger.

Voor het gehele cruise aanbod van de Disney Magic klikt u hier of u kunt contact opnemen met onze cruisespecialisten.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten