Celebrity Silhouette in 2015 vanuit Nederland

26 / 03 / 2014 | Zeetours Celebrity Silhouette Lawn Club

Celebrity Cruises maakt 2015 schema’s bekend.

Met groot enthousiasme is het nieuws ontvangen dat Celebrity Cruises heeft besloten om één van haar topschepen, de Celebrity Silhouette, in de zomer van 2015 in Amsterdam te stationeren. Vanuit de haven van Amsterdam zal het schip diverse 13-daagse cruises naar onder andere Scandinavië en Rusland maken.

Verschillende interessante routes

Volgens Zeetours Cruises directeur Marcel von Rotz is niet alleen de komst van de Celebrity Silhouette naar Nederland een uitermate positieve ontwikkeling, maar ook het feit dat er voor verschillende interessante routes is gekozen. Zo wordt er naar de Oostzee gevaren met bestemmingen als Stockholm, Kopenhagen en Sint Petersburg, maar ook bijvoorbeeld naar de Britse Eilanden, waarbij Cork, Belfast, Holyhead en Liverpool op het programma staan. “Wij verwachten veel van de komst van dit prachtige schip naar Nederland”, aldus von Rotz.

Celebrity Silhouette met nieuwe Suite Class

Vanaf april 2015 wordt tevens de nieuwe uitgebreide Suite Class geintroduceerd aan boord van de Celebrity schepen. Gasten die een Celebrity Suite of hoger boeken, kunnen onder andere gebruik maken van een speciale VIP lounge, een ‘suite only’ restaurant en gratis premium drankjes.

Speciale promotie

Om de komst van de Celebrity Silhouette naar Nederland te vieren, biedt Zeetours Cruises tijdelijk speciale ‘onboard credits’ aan, waarbij er voor cruises van 4 nachten of langer in de periode van april 2015 t/m mei 2016 een leuk bedrag aan ‘zakgeld’ wordt aangeboden, variërend van $50 tot $400 per hut. Boekingen kunnen telefonisch worden gemaakt bij de specialisten van Zeetours Cruises, of op de website.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten