Celebrity Edge eerder in de vaart

11 / 01 / 2018 | Zeetours blog-Celebrity-Edge-vaart

Celebrity Cruises heeft bekend gemaakt dat de Celebrity Edge eerder in de vaart komt dan op de planning stond. De luxe rederij is momenteel bezig met de bouw van het nieuwe schip in Saint-Nazaire, Frankrijk.

De bouw van de Celebrity Edge gaat zo goed, dat het schip zelfs een maand eerder zal gaan varen. Oorspronkelijk zou het nieuwe cruiseschip pas in december 2018 klaar zijn voor vertrek. Nu het schip eerder klaar zal zijn, heeft Celebrity Cruises besloten om een aantal extra cruises toe te voegen aan het inaugurele programma van de Celebrity Edge.

De Celebrity Edge zal voorafgaand aan het originele inaugurele programma vijf extra cruises toevoegen. Zo zullen er vier 4-daagse mini-cruises vanuit Fort Lauderdale’s Port Everglades naar de Bahama’s varen. Deze cruises vertrekken op 21 november, 24 november,  3 december en 6 december.

De vijfde cruise is een 8-daagse maiden voyage, waardoor de passagiers kunnen kiezen tussen de Oostelijke én Westelijke Caribbean. De eerste 8-daagse cruise gaat naar de Westelijke Caribbean en vertrekt op 9 december 2018 vanuit Fort Lauderdale.  De Celebrity Edge zal de havens Key West, Costa Maya, Cozumel en de Grand Cayman bezoeken. De tweede 8-daagse cruise vertrekt op 16 december en bezoekt de Oostelijke Caribbean en stopt in San Juan, Tortola en Philipsburg, Sint Maarten. Deze twee cruises kunnen ook gecombineerd worden tot één cruise van 16 nachten.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten